«One more night in Bangkok»

Vi er kommet hjem nå. Men jeg måtte bare dele noen bilder og litt tekst fra det siste døgnet vi hadde Bangkok før vi dro hjem.

Fra utebaren i 30.-etasje på Radisson Blu Plaza. Fullmåne!

Vi dro fra Phuket til Bangkok seint mandag kveld, fordi opprinnelig plan var å reise hjem fra Bangkok midnatt mandag.

Massasje»damer» på stranda i KhaoLak

Den planen ble imidlertid endret, fordi jeg fikk tak i bonus-businessbilletter med Thai Airways til midnatt tirsdag. Og siden de var verdt å vente på, betydde det en ekstra natt og en hel, lang dag i Bangkok.

Venter på grønt lys…

Problem? Not. Vi var jo nå blitt litt kjent i ett område i byen, og syns det området var veldig greit: Sukhumvit. I byen med 6 mill innbyggere er det umulig å bli kjent i mer ett begrensa område av gangen, tenker jeg.

Måtte ta med et bilde av «ledningstufsene» overalt i Bangkok.

Men i stedet for å velge samme hotell – «Hotell Salil», som også var kjempefint og grei pris – valgte vi «Radisson Blu Plaza», også i Sukhumvit, som kostet omtrent det samme.

Og siden vi skulle være der en hel dag, var det viktig at hotellet hadde svømmebasseng og ellers bra «venteområder».

Nydelig bassengområde!

Det viste seg at hotellet var helt supert! Luksus, var det – til en pris av under 1000 kr natta. Rommet var stort og med «stuedel». Badet lekkert – og frokosten var eksepsjonell! Det var tilbud om mat fra alle verdenshjørner.

Utsikt ned til lobbyen fra der vi spiste frokost.

Bassengområdet på 6.etasje var lekkert – men altså: Baren på taket i 30.etasje! Der var det helt fantastisk utsikt over hele byen!

Liker seg

Vi fikk beholde rommet helt til kl 18 – kostnadsfritt! Så dette hotellet i Bangkok kan vi lett anbefale til andre som skulle finne på å dra dit.

Fantastisk utsikt!

Rett i nærheten var det dessuten et vanvittig stort kjøpesenter:Terminal 21. Vi hadde ikke shoppa noe som helst på turen fram til da – og siden vi hadde tenkt å kjøpe et par småting til barnebarna, passet det bra.

På vei opp rulletrappa på Terminal 21

Kjøpesenteret var imponerende! Det var bygd opp som en «flyplass» med internasjonale stedsnavn på hver etasje («terminaler»).

En etasje hadde San Fransisco som tema – og det var laget en mini «Golden gate bridge»

Vi fant noe småtteri til ungene og dro fornøyde derfra etter en relativ kort handlerunde.

Julepynt over alt

På kvelden dro vi ut til flyplassen og boardet flyet rundt midnatt. Opplevelsen av å fly business er bare «helt rått», syns jeg.
Både når det gjelder serveringa (4-retters middag med valg av viner og frokostvalg på morningen – på hvite duker…) – og det at du kan sove skjermet, liggende rett ut på det som blir en seng. Fantastisk!

Her ses litt av kabinen

Vi fløy via København og landet i Oslo omtrent når vi skulle. Heiv oss på et tog til Porsgrunn og var hjemme i 14-tida – nøyaktig 24 timer etter at vi dro fra hotellet i Bangkok.

En av forrettene;)

Litt «tidsforirra» er vi nok, men alt-i-alt er det verdt et par ulemper. Turen til Thailand har virkelig vært en flott opplevelse.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg