Vi koser oss

‎Eller er det lov å si? Litt usikker av og til. Men sånn er det nå i hvert fall. Med oss.

Vi har vært her på Anfi del Mar på Gran Canaria – som øvrig ikke er den største kanariøya, for det er Tenerife – i 10 dager og er ikke en gang halvveis.

Kalimaen og vinden er over for denne gang, og det gode, varme været ser ut til å ha stabilisert seg. – Litt rart, egentlig, for jeg har lest (og vet) at de har hatt rekordvarme her det meste av 2023. Enkelte steder varsles det om «skogbrannfare», og det er heller ikke normalt for januar.

Men i «fjellene» der jeg er på tur, er det fortsatt grønt, selv om jeg ser at i solsiden begynner det virkelig å bli tørt. Som det «hagemennesket» jeg er ønsker jeg virkelig at det hadde kommet ei kraftig regnskur – eller to. Men det ser altså ikke sånn ut – de første 10 dagene.,

Men altså: På lørdag kom Lillemann (farmorungen) og foreldrene. Det er bare så gøy med en «ett-år-og-åtte-måndting» som opplever alt for første gang (selv om han har vært her en gang før allerede).

Gøy med farfar på morningen

Vi bor i «vinkeavstand» til hverandre – i en vinkel, men på samme plan. Da kan vi kommunisere at vi er klare til å hente han på morningen og ha litt aleinetid – både vi – med Lillemann – og foreldrene uten:)

Bøtte og spade måtte vi selvsagt skaffe

Vi har dessuten alt vi trenger her på Anfi – både for store og små. Foruten flere barnebassenger, lekeplasser, barneparkering og grøntområder, er det ei nydelig sandstrand.

Lillemann syntes det var litt rart å gå barbeint i sanda, men det er jo ikke så rart!

Basseng må prøves også

Det å bli besteforeldre er en gave, sies det. Det er vi helt enige i.

– Og fortsatt har vi mange dager sammen.

Her ser vi rett over til oss.
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg