Endelig. Vi har nemlig hatt store planer om grilling på terrassen – og i mange år – men det har aldri blitt noe av. Før i går.
Denne «lille, kjekke» Weber-grillen er vår grill nr 2 (på 10 år) – uten å bruke. Den første vi kjøpte (for «vi måtte jo ha grill», mente Sønnen), var et beist av en grillpanne med gass-bluss, lik den vi bruker som krabbekoker på hytta. Vi fant ikke noe annet – for her griller de for det meste med ved i store «peisgriller» utendørs.
Den grillen fyrte vi opp en gang, men det var alt for vindfullt da vi prøvde. Siden da har den fått stå nederst i et skap.
Men da vi skulle kjøre hjemmefra og hit med den fine, lille røde Mini’n for et par år siden, kjøpte Sønnen en Weber-grill til oss (for han mente fortsatt vi skulle grille). Den fikk vi da med i bilen. Den er ikke blitt koplet til gass før i går.
Så da ble det grilling: Ferske lammekoteletter og cevapcici («pølser» laget av minst 90% reint kjøtt) kjøpt hos slakter’n nedi gata. Som tilbehør stekte jeg hvitløk, løk, vårløk og en helt strimlet kål, stekt med soyasaus. Det ble nydelig (men jeg glemte å ta bilde;)
Ellers har vi gode dager her nå. Det fortsatt litt kjølig morgen og kveld, men nå går det an å sitte på terrassen litt ut over kvelden.
Som i går. Deilig!