Gøy å høste grønnkål i november!

I dag, 10.november, kunne jeg ta inn nok grønnkål til å dekke grønnsaksbehovet til dagens middag.
Grønnkålen står fortsatt mørkegrønn og fin i bed og ei potte på terrassen. Det er skikkelig gøy!

Fin og grønn – 10.november!

Men kommer den til å holde seg gjennom vinteren? I følge «Store norske» kan grønnkålen overvintre og smaker faktisk best og gir mest næring om vinteren. Hmmmm…? Dessuten er den visst toårig…

Det har ikke jeg prøvd før, for på hytta, der jeg har pleid å dyrke den, har alle plantene blitt spist opp av snegler eller andre småkryp før høsten har vært omme.

Men her på terrassen står de altså kjempefint fortsatt. Så jeg får følge med!

Det ble en ganske bra haug – som skal stekes i panna i litt smør og olje og krydret med salt og pepper.

Til slutt tar jeg med noen små sitrontrespirer. Jeg puttet en god del sitronsteiner i en blomsterpotte inne for en del uker siden, og nå spirer visst en hel haug!

Vi får se om jeg klarer å holde liv i dem – for jeg blir jo litt på reisefot framover…..

Det er overraskende mange steiner som spirer…
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg