I dag, 10.november, kunne jeg ta inn nok grønnkål til å dekke grønnsaksbehovet til dagens middag.
Grønnkålen står fortsatt mørkegrønn og fin i bed og ei potte på terrassen. Det er skikkelig gøy!

Men kommer den til å holde seg gjennom vinteren? I følge «Store norske» kan grønnkålen overvintre og smaker faktisk best og gir mest næring om vinteren. Hmmmm…? Dessuten er den visst toårig…
Det har ikke jeg prøvd før, for på hytta, der jeg har pleid å dyrke den, har alle plantene blitt spist opp av snegler eller andre småkryp før høsten har vært omme.
Men her på terrassen står de altså kjempefint fortsatt. Så jeg får følge med!

Til slutt tar jeg med noen små sitrontrespirer. Jeg puttet en god del sitronsteiner i en blomsterpotte inne for en del uker siden, og nå spirer visst en hel haug!
Vi får se om jeg klarer å holde liv i dem – for jeg blir jo litt på reisefot framover…..



