Omelett med mye godt i – i airfryer

I dag måtte jeg prøve enda noe nytt som jeg hadde blitt inspirert av på sosiale medier: Eggeomelett i airfryerform tilsatt alt du måtte ønske eller/og ha tilgjengelig.

Og her er resultatet – etter 15 minutter i airfryeren på 180 grader!

Mannen og jeg skal snart av gårde igjen, og da er det kjekt å få brukt opp matvarer som ikke varer. I kjøleskapet vårt vårt fantes en bunt asparges, litt rødløk, paprika, tomat og litt spekeskinke – i tillegg til egg (jeg brukte 5 + litt vann, salt og pepper) og en osterest som var for liten til å bli raspet, så den bare skjærte jeg opp.

Først begynte jeg med eggene, som jeg blandet med litt vann, salt og pepper, deretter helte jeg over alt jeg hadde kuttet opp, og til slutt osten. Jeg brukte dobbel papirform for sikkerhets skyld, men det hadde ikke vært nødvendig.

Omeletten ble rett og slett kjempegod – så nå tror jeg at jeg virkelig er blitt en airfryerentusiast!

2 kommentarer

    1. Dette måtte jeg bare lese og se. Har nemlig ganske ny airfryer, og har ikke laget så mye avansert der ennå. Dette skal jeg prøve. Takk så mye for tips🙋🏼‍♀️

      1. Ja, det burde du! Men det er ikke avansert i det hele tatt, men heller såre enkelt.
        Lykke til!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg