Restefest

Nå er tida kommet for å «spise oss ut» av kjøleskapet. Vi skal tross alt reise igjen om tre dager! Da handler det om å spise opp det vi har – og ikke falle for fristelsen til å kjøpe noe mer. -Å kaste mat, er uansett ikke noe alternativ for meg.

Så i går ble det grateng! Da fant jeg fram en blomkål, en halv rødløk, en pose frosne, små tomater, noen skiver krydra salami, 3/4 boks creme fraîche, resten av en rømmeboks – og revet ost. Da fikk jeg brukt opp både en (litt muggen på utsida) parmesanost og litt vanlig gulost.

En hel blomkål!

Alt blanda jeg sammen i et ildfast fat, inn i ovnen 20 min på 200 grader – og vips: Så ble det en deilig, sunn middag for (minst) to!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg